söndag 5 juli 2009

Loppisrunda idag

Idag har jag och en väninna varit på loppisrunda. Vi började i Kråkshult utanför Mariannelund- en underbar antik och loppisaffär som drivs av tyskar i en gammal affär. Antikaffären är full av saker, både av antik och loppiskaraktär, där är städat, prydligt och priserna är riktigt vettiga, dvs halvdana saker fyndas till mycket bra priser och lite finare sorter kostar det de ska kosta och är ej i överprisklassen. Hittade två jättesöta lampor, återkommer med bild imorgon.

Turen gick sedan till Karlstorp men den loppisen var verkligen inget att ha. Hua. In i bilen igen. Alseda bjöd på loppis i bygdegården, inte den heller var ngt att ha. Ytterligare en loppis i samma by stannade vi till vid. En privatperson hade kastat ut grejor i ett hemsnickrat "tält" och sålde lite gamla leksaker, kläder och annan bråte som de hittat i gömmorna. Tja.. mest skit faktiskt men sonen fyndade en kartong plastleksaker för en tjuga. Han har strålat hela dagen.

Häromdagen var jag på en loppis i Fagerhult. Det måste vara den sämsta loppisen i södra Sverige. Skitigt, äckligt, söndriga saker i drivor och inte en grej jag hade velat haft, ens gratis. Åk inte dit, vad ni än gör folks! Hemsidan förvrider sanningen, en aning... http://www.fagerang.se/loppis.htm

Dålig skörd i dag blev det. Och tur var väl det.

Är så ohyggligt sugen på att öppna loppis själv bara… :-) Jag har såna planer!! Den som lever får se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar